BejelentésOMI terméklista (sajnos a termékek már nem rendelhetőek)
:)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

RECREATION

A formula fogyasztását az esti órákban, lefekvés előtt javasoljuk, mivel a pihenést és a szervezet regenerációs folyamatait támogató gyógynövénykivonatok és szupertáplálékok jótékony hatása ebben a napszakban érvényesül legjobban. 

Az intenzív napi tevékenység után az éjszaka a nyugalomé és az újraépítésé. A szervezet felkészül az elkövetkező nap aktivitására és kihívásaira. 

A túlfeszített munka, a lelki és fizikai stressz felkorbácsolják az idegrendszert, azon keresztül a hormonrendszert és meggátolják az éjszakai pihenést. Mindemellett a szervezet a táplálkozással általában nem kapja meg a regenerációhoz szükséges tápanyagokat, mikorelemeket, megindul a hanyatlás és fokozódik az elhasználódás, öregedés. Ezeken a tüneteken a gyógyszerek sem képesek segíteni!

Viszont ha megadjuk a szervezet számára a regenerációhoz, újraépítéshez szükséges építőanyagokat, gyógynövények segítségével pedig elősegítjük és biztosítjuk a pihenés és újraalkotás feltételeit, akkor a fokozott elhasználódás és öregedés folyamatai visszafordulhatnak. Erről szól a RECREATION: pihenés és regeneráció.

Ez a saját (OM) fejlesztésű, gyógynövénykivonatokkal kombinált alga alapú étrend-kiegészítő tartalmaz: 

  • Chlorella vulgaris (BIO) - a legkisebb és legősibb növény a világon, az élővilágban páratlan, 4%-os klorofilltartalommal - jótékonyan befolyásolja a máj és az epehójag működését
  • Dunaliella salina (BIO) - a Spirulinához rendkívül hasonló mikroalga, amely a természetben talán legmagasabb karotinoid tartalmával tűnik ki
  • AFA - vadon szüretelt (lásd. Creation)
  • Goji Berry kivonat (BIO)
Az aktív pihenést, rekreációt támogató gyógynövénykivonatok:
  • Citromfű: klinikailag igazoltan hozzájárul a normál idegállapot, lelki egyensúly fenntartásához, a megfelelő relaxációhoz, az egészséges alváshoz, segíti az elalvást. Támogatja a mentális és fizikális jó közérzetet.
  • Golgotavirág: hozzájárul a megfelelő pihenéshez, alváshoz. Támogatást jelenthet idegi feszültség és nyugtalanság időszakában. 
  • Macskagyökér: elősegíti a normál alvást. Hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez. A normális emocionális állapot és egyensúly fenntartásához, valamint a nyugodt és pihentető, egészséges alváshoz. 
  • Komló: segíti a relaxációt, az egészséges alvást. Hozzájárul a normális érzelmi állapot és lelki egyensúly fenntartásához, valamint a nyugodt és egészséges, pihentető alváshoz. 
  • A termékben található mikroalga segíti a nehézfémek eltávolítását a szervezetből. 

 Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!