BejelentésOMI terméklista (sajnos a termékek már nem rendelhetőek)
:)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
A leggyakoribb stresszforrások

Vezető helyen szerepel a gyász, holtversenyben a családi problémákkal, és az anyagi gondokkal. Ezután következnek a betegségek, a munkahelyi problémák, az időhiány, a költözés és a párkapcsolatok, ideértve a válást is. Stresszel jár a spontán vagy művi vetélés, a gyermekszületés, a nagy forgalomban történő autóvezetés, a túl nagy tömeg, a légszennyezés, a nyugdíjba vonulás, a túl nagy zaj és a bizonytalanság (például a laboratóriumi vizsgálatok, a vizsgák vagy az állásinterjú eredményére történő várakozás).

tovább >>


Együtt a beteg gyermekekért

Az Organic Mission azért hozta létre a KupakOM akciót, hogy aki szívesen támogatná a súlyosan beteg gyermekeket, de pénzadományt nem áll módjában felajánlani, mégis segíthessen. A műanyag PET palackok kupakjával mindenki tehet egy kicsit a beteg gyermekek gyógyulásáért. A műanyag kupakgyűjtéssel a környezetet is óvjuk, hisz ezeket a műanyag feldolgozó üzem újrahasznosítja és a gyűjtésért cserébe pénzt ad. Az így keletkezett összeggel támogatni tudjuk az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvánnyal együttműködve a rászoruló beteg gyermekeket. Folyamatosan várjuk rendezvényeink helyszínein, vagy az Organic Mission Shopban a műanyag kupakokat, hogy minél több gyermeknek segíthessünk.

tovább >>"Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmivé válik"

Fontos Önnek a családja? Az egészsége? Az időskori biztonsága? Az anyagi függetlenség? Mások segítése?  -  Ha ezekre a kérdésekre igen a válasza, akkor biztos vagyok abban, hogy Ön most a legjobb helyen van, hogy megoldást találjon egészségügyi és akár pénzügyi helyzetének javítására. 

Sajnos az egészségi állapotunk romlásához rengeteg tényező hozzájárul. Ezek közül a leginkább rossz hatással vannak ránk:

 • állandó stressz - önpusztítás
 • kevés mozgás, sport hiánya
 • élelmiszereinkben egyre kevesebb a tápanyag, de egyre több a méreganyag
 • túlzott gyógyszerfogyasztás
Naponta használt kozmetikumainkban, tisztálkodószereinkben megtalálható nagy mennyiségű méreganyagok jelentősen hozzájárulnak szervezetünk lassú leépítéséhez. A kereskedelmi forgalomban kapható kozmetikumokban található vegyületek bőr és szemirritációt okozhatnak, meddőséghez vezethetnek, biológiai elváltozásokat, valamint daganatot is okozhatnak. 
Élelmiszereink tápanyagtartalma évről-évre folyamatosan csökken, ezért van szükségünk táplálék-kiegészítésre
Másik fontos téma, amiről úgy gondolom, hogy érdemes pár mondatban foglalkozni, az pedig a jelenlegi pénzügyi helyzetünk Magyarországon:
 • több ezer ember munkanélkülivé vált
 • háztartásunkban több hitel is van felhalmozva
 • általában fizetéstől fizetésig élünk
 • rengeteg pénzünk az adóra megy el
Ezek a problémák sokunk számára okoznak álmatlan éjszakákat
Sokféle megoldással próbálkozhatunk, de biztos megoldást jelenthet bármelyik is az anyagi problémánkra? 
Mutatok egy megoldást Önnek, mely mind egészségügyi, mind pedig anyagi problémájára megoldást jelenthet:
Magyar alapítók, a magyar igényeknek is megfelelően létrehoztak egy olyan részvénytársaságot, amelynek programja mindkét problémára megoldást jelenthet. 

Miért jelenthet megoldást az Ön egészségügyi problémájára?
Mert az Organic Mission olyan veszélyes összetevőktől mentes testápolási és organikus egészségvédő készítményeket vezet be, amelyek a hagyományos készítményekhez képest 20-60 szoros biológiai hatékonysággal rendelkeznek.
Ez pedig a növényi alapanyagok termesztését és feldolgozását forradalmasító technológiák együttes alkalmazásával lehetséges. 
Termékeink a tudomány által a legmagasabb szinten alátámasztva:
 • bio és biodinamikus alapanyagok
 • élő, teljes spektrumú, dózisbiztos növényi kivonatok
 • biotranszformált vitaminok és mikrotápanyagok
"Világhírű, kiváló tudósok közös munkájának gyümölcse ez a termékcsalád, amely minden eddig ismert étrendkiegészítő fölé emelkedve egy új kategóriát és egy új mércét teremtett meg az egészségmegőrző termékek piacán."
Dr. Ládi Szabolcs 
Elnök - Tudományos Tanácsadó TestületKépgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!